Jandarmii din Giurgiu, alături de copiii lor, au luat parte la acțiunea de ecologizare a Parcului Natural Comana

Data:

Un grup format din 25 de jandarmi din Giurgiu, însoțiți de proprii lor copii, au dedicat weekendul anterior participării la o acțiune de ecologizare și igienizare în Parcul Natural Comana, situat în județul Giurgiu. Acolo au colectat sute de kilograme de deșeuri menajere, care fuseseră aruncate haotic în zona forestieră a Parcului de Aventură Comana.

“Jandarmeria Giurgiu a acceptat cu entuziasm, pentru al doilea an consecutiv, invitația de a se implica voluntar într-o astfel de activitate de igienizare, organizată de administratorii parcului. Acțiunea s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute în zona forestieră dintre Parcul de Aventură Comana și izvorul Fântâna cu Nuc. În timpul weekendului, 25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au participat la această acțiune voluntară, adunând cantități semnificative de PET-uri, ambalaje din plastic și hârtie, cutii și alte resturi menajere, astfel lăsând în urmă o zonă curată. Ei și-au dorit să contribuie la protejarea mediului înconjurător și să îi sensibilizeze pe cetățeni cu privire la importanța colectării și gestionării corecte a deșeurilor”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, Andreea Vlada.

Ea a subliniat că este demn de menționat faptul că jandarmii au fost însoțiți de proprii lor copii, care manifestă un interes deosebit pentru protejarea naturii.

“Copiii s-au bucurat să contribuie la buna starea a mediului înconjurător și să aducă un aport pozitiv prin participarea lor la această activitate”, a adăugat Andreea Vlada.

De-a lungul timpului, Jandarmeria Giurgiu s-a implicat în diverse acțiuni de voluntariat în cadrul unor campanii importante de ecologizare a mediului înconjurător, cum ar fi “Ziua de Curățenie Națională” și “Let’s do it, Danube”.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...