Jandarmii calaraseni asigura masurile de ordine la meciul Dinamo Municipal Calarasi – Steaua Bucuresti

Cele mai citite

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi va asigura masurile de ordine publica la meciul de handbal dintre echipele Dinamo Municipal Calarasi si Steaua Bucuresti, ce se va disputa sambata, 11 februarie, la Sala Sporturilor din municipiul Calarasi, incepand cu ora 11.00.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, spectatorilor le este interzis sa introduca in locurile de desfasurare a competitiilor si jocurilor sportive bauturi alcoolice, artificii, petarde, torte, sticle, materiale explozive, incendiare si fumigene, substante toxice, iritant lacrimogene, paralizante sau orice alte obiecte care pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea de acte de violenta.
De asemenea, este interzis sa se introduca sau sa se afiseze inscriptii, embleme, pancarte, steaguri ori alte materiale de publicitate vizuala care incita la denigrarea tarii, la xenofobie, la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica; sa se arunce cu obiecte in teren sau in directia altor spectatori; sa se escaladeze panourile ce delimiteaza spatiul de joc sau sa se intre pe spatiul de joc, cu exceptia cazurilor de forta majora; sa se deterioreze sau sa se distruga mobilierul, instalatiile ori amenajarile existente in interiorul locurilor de desfasurare a manifestatiilor sportive; sa se impiedice prin orice mijloace actiunea fortelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ