Jandarmii „păzesc“ BAC – ul

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

În perioada 22 iunie – 9 iulie, un efectiv mediu zilnic de 10 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura ordinea şi liniştea publică pe perioada desfăşurării examenelor de bacalaureat 2009.

Aceştia vor acţiona, alături de agenţi din cadrul I.P.J. Călăraşi, în zona a 11 instituţii de învăţământ din 4 localităţi ale judeţului Călăraşi, desemnate Centre de Examinare şi Evaluare.

Efectivele de jandarmi vor contribui la menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică pe toată perioada de desfăşurare a examenelor, prin constituirea de patrule mixte de ordine publică (jandarm – poliţist) în zona instituţiilor de învăţământ şi rezerve pregătite să intervină operativ pentru restabilirea ordinii publice şi aplicarea măsurilor legale ce se impun împotriva persoanelor care comit fapte de natură contravenţională sau penală.

Totodată, jandarmii vor asigura şi protecţia transportului lucrărilor scrise, de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie