Jandarm giurgiuvean la Campionatul Balcanic la tenis de masă

Data:

După ce a ocupat locul I la Campionatul de Tenis de masă organizat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor în luna martie, plutonierul major Doncea Cătălin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu va reprezenta România la Campionatul Balcanic al poliţiştilor.

Jandarmul giurgiuvean s-a calificat în competiţia internaţională în urma unui stagiu de pregătire ce a avut loc săptămâna aceasta.

Cei mai buni 7 jucători, reprezentând Jandarmeria, Poliţia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” s-au reunit pentru o săptămână de pregătire centralizată, perioadă în care au fost programate şi concursurile în vederea stabilirii lotului sportiv care va reprezenta ministerul la Balcaniadă.

Din cei 7 participanţi, s-au calificat primii 4, plutonierul major Doncea Cătălin clasându-se pe locul al treilea.  Alături de acesta, din lotul Ministerului Administraţiei şi Internelor mai fac parte reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Inspectoratului de Poliţie Cluj şi Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“.

Campionatul Balcanic la Tenis de Masă al poliţiştilor se va desfăşura în perioada 26-29 mai 2011 în oraşul Varna, Bulgaria.

Rezultate obţinute de plutonierul major Doncea Cătălin la Campionatul de Tenis de masă organizat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor:

  • Locul I în anul 2011;
  • Locul III în anul 2010;
  • Locul III în anul 2009;
  • Locul V în anul 2007;
  • Locul II în anii 2005 şi 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...