Jaf de un milion de euro la Ploiesti. Banii apartineau unei persoane care i-a pus la pastrat intr-o casa nelocuita

Cele mai citite

O persoana a ramas fara un milion de euro, in urma unui furt
O persoana a ramas fara un milion de euro, in urma unui furt

O persoana din municipiul Ploiesti a fost jefuita de suma de aproximativ un milion de euro.

Potrivit partii vatamate, banii proveneau dintr-o serie de tranzactii imobiliare efectuate in urma cu 3-4 ani.

Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.

Se pare ca suma dobandita era mai mare, dar partea vatamata, o persoana in varsta din municipiul Ploiesti, a cheltuit o parte din aceasta, restul de un milion de euro fiind pastrati in imobilul nelocuit al familiei sale.

In echipa de cercetare au fost angrenati specialisti din cadrul formatiunilor de investigatii criminale, criminalistica, investigarea fraudelor, ordine publica, apelandu-se si la structurile informative din zona.

Daca suma va fi confirmata, atunci acesta va fi cel mai mare furt de bani din istoria Inspectoratului Judetean de Politie Prahova.

Seful IPJ Prahova, Sorin Oprea, a declarat ca nu poate oferi detalii despre ancheta care este in curs de desfasurare, dar a precizat ca se fac descinderi si se audiaza martori, cercul de suspecti fiind unul foarte larg, potrivit Agerpres.

Ultimele articole

BREAKING NEWS! Marius Nicolaescu, vicepreședintele CJ Argeș – urmărit penal de procurorii DNA Pitești

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au luat decizia de a demara urmărirea penală împotriva vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Marius-Florinel...

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ