Jaf armat la un magazin de bijuterii din municipiul Călăraşi

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

jaf bijuterie calarasi (2)Peste 8 kilograme de bijuterii din aur au fost furate

Patru persoane mascate şi înarmate cu bâte şi pistoale au pătruns luni, în jurul orei 13,00, într-o bijuterie de pe strada Bucureşti din municipiului Călăraşi de unde au sustras circa 8 – 10 kg de bijuterii din aur, apoi au dispărut cu un autoturism de culoare închisă, de provenienţă străină.
În momentul săvârşirii infracţiunii, P. Adrian, de 42 ani, administratorul unităţii, şi C. Gheorghe, de 50 ani, director tehnic, se aflau în magazin, primul într-o cameră anexă a magazinului, iar al doilea în sala de vânzare.
Sesizând starea de pericol, P. Adrian a ieşit şi a folosit o armă de vânătoare, pe care o deţine legal, trăgând asupra persoanelor mascate două focuri, lovind pe cel puţin una dintre ele în zona pieptului şi a feţei.
În faţa magazinului, s-a găsit abandonat un pistol, iar în urma cercetării la faţa locului nu au fost identificate tuburi de cartuşe care să provină de la alte arme decât arma de vânătoare folosită de administratorul societăţii.
La nivelul IPJ Călăraşi a fost constituită o echipă operativă complexă, care desfăşoară cercetarea la faţa locului. Urmează să fie identificaţi şi audiaţi martorii, în acelaşi timp efectuându-se verificări în trafic, pentru depistarea autoturismului şi identificarea persoanelor implicate în acest jaf.

Ultimele articole

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR

Actrița Ramona Bădescu a anunțat că s-a alăturat Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), făcându-și prezența simțită la Congresul Extraordinar...

Isărescu anunță că vrea să recupereze tezaurul României furat de ruși

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a făcut de curând declarații legate de tezaurul României și împlinirea a 107 ani de...

Primarul din Corbeanca – în vizorul ANI! Edilul nu poate justifica o avere de 3 milioane de lei

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Curtea de Apel Bucureşti în legătură cu faptul că Anton Valeriu, primarul comunei...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ