Iulian Vladu îi răspunde preşedintelui PSD Dâmboviţa pe subiectul colectei pentru sinistraţi din colegiul Găeşti

Data:

„Ion Stan dezinformează. N-a fost o acţiune politică, ci una umanitară“

Primul a ieşit la atac şeful PSD Dâmboviţa, Ion Stan, care i-a acuzat pe deputatul PD-L Iulian Vladu şi pe prefectul Iancu Caracota că i-au chemat la ordine pe primarii PSD din zona Găeşti cu scopul de a strânge ajutoare pentru persoanele afectate de recentele inundaţii din Moldova: „Este regretabil că domnul prefect al judeţului Dâmboviţa împreună cu un deputat al PDL-ului şi-au permis să convoace primarii PSD-ului la Postul de poliţie Găeşti, ordonându-le să strângă ajutoare pentru sinistraţi“.
Acuzaţiile lui Stan au avut parte de replici pe bandă rulantă. Prefectura Dâmboviţa şi IPJ Dâmboviţa au infirmat imediat episodul la care face referire preşedintele PSD Dâmboviţa. La rândul său, deputatul PD-L Iulian Vladu a ţinut să-l contreze pe social-democrat: „Acţiunea nu a fost una politică, aşa cum susţine domnul Ion Stan, ci a fost organizată prin Crucea Roşie. Am toate documentele, toate procesele verbale de predare a bunurilor colectate în colegiul 8 – Găeşti. Întâlnirea cu primarii a avut loc la vechea primărie, în sala de şedinţe. Acţiunea a fost una umanitară la care am convocat toţi primarii din colegiul 8, indiferent de culoarea lor politică. Împreună cu ei, cu cei care au dorit să participe, am organizat această acţiune, şi nu de unul singur“, a ţinut să precizeze Iulian Vladu.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...