ISU a primit trei autospeciale de capacitate marita

Cele mai citite

Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Barbu Stirbei“ Calarasi a primit, miercuri, trei autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate marita in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana si Consiliul Judetean.
Evenimentul reprezinta o prima etapa a contractului de furnizare a autospecialelor de interventie in situatii de urgenta din cadrul proiectului „Achizitii de echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat in regiunea Sud Muntenia“.
Pe langa cele trei autospeciale primite inspectoratul va beneficia si de alte doua autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate medie, o autospeciala pentru descarcerari grele si doua ambulante de tip SMURD, care vor fi livrate de furnizor in urmatoarele luni, urmand ca acestea sa fie date spre folosinta printr-un contract de comodat incheiat intre Consiliul Judetean Calarasi si ISU Calarasi.
In cadrul proiectului, furnizorul echipamentelor va asigura instruirea unui numar de 140 de cadre ale inspectoratului in vederea cunoasterii tehnicii si a modului de lucru cu aceste echipamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie