ISU a primit doua autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate medie

Data:

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei“ Calarasi a primit, luni, doua autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate medie, in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana si Consiliul Judetean.
„Una dintre autospeciale va merge la Oltenita, (…) iar a doua la Dragalina, ca sa asiguram descarcerarea pe portiunea Autostrazii Soarelui si nu numai. (…) Cele doua autospeciale contribuie la reducerea gradului de vechime a parcului auto (…) si in mod sigur va contribui si la reducerea timpului de raspuns pe care il avem la ora actuala“, a declarat, intr-o conferinta de presa, seful ISU Calarasi, Gheorghe Daniel Popa.
Pe langa cele doua autospeciale primite, inspectoratul va beneficia si de o autospeciala pentru descarcerari grele si doua ambulante de tip SMURD, care vor fi livrate de furnizor in urmatoarea perioada.
Aceasta este o noua etapa a contractului de furnizare a autospecialelor de interventie in situatii de urgenta din cadrul proiectului „Achizitii de echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat in regiunea Sud Muntenia“.
La sfarsitul lunii septembrie, ISU Calarasi a mai primit, in cadrul aceluiasi proiect, trei autospeciale pentru lucru cu apa si spuma de capacitate mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...