ISU Ialomiţa recrutează candidaţi pentru înscrierea la Academia de Poliţie

Cele mai citite

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al Judeţului Ialomiţa, recrutează, până pe data de 27 iulie 2020, candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, pe locurile alocate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Până la această dată, persoanele interesate pot depune cererile de înscriere, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (secţiunea Carieră), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează şi se depune la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, din municipiul Slobozia, str. Lacului, nr. 23.

În funcție de oferta educaţională şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate, recrutarea candidaţilor se realizează de structura de resurse umane din cadrul ISU Ialomiţa, zilnic, între orele 08.00 – 16.00.

Pentru anul de învăţământ 2020 – 2021, locurile aprobate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă la facultăţile aparţinând Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” sunt următoarele:

  1. a) 40 de locuri (din care 1 loc pentru romi şi 2 locuri pentru candidaţi proveniţi din sistemul de protecţiei socială) la Facultatea de Pompieri (programul de studii „Instalaţii pentru construcţii – pompieri”) – forma de învăţământ cu frecvenţă 4 ani;
  2. b) 13 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative (programul de studii „Drept”) – forma de învăţământ cu frecvenţă 4 ani.

Pentru a participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii legale şi criterii specifice, conform Ordinului M.A.I. nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările şi completările ulterioare.

Toate detaliile despre procedura de admitere, formularele şi documentele necesare completării dosarului de recrutare şi alte date de interes sunt postate pe site-urile Ministerului Afacerilor Interne (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/) şi pe cel al Inspectortului pentru Situaţii de Urgenţă ”Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa (http://www.isujialomita.eu/wp-content/uploads/Cariera/Anunt-Admitere-2020-site.pdf).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie