IPJ Giurgiu va avea, din decembrie, un nou comandant, care nu va fi din judet

Cele mai citite

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, prezent la Giurgiu vineri, 11 noiembrie, a anuntat ca va reveni in localitate probabil pe la jumatatea lunii decembrie, pentru a-l investi in functie pe noul comandant al Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu, deoarece actualul comandant, comisarul sef Nicolae Dobrin, urmeaza sa se pensioneze.
„De obicei, ma intalnesc cu reprezentantii din structurile subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, insa de data aceasta fac o exceptie. Voi veni insa special, undeva la jumatatea lunii decembrie, atunci cand voi instala noul sef al politiei judetene, pentru ca domnul Dobrin se pensioneaza. Din decembrie veti vedea o alta fata a politiei giurgiuvene si timpul va dovedi daca am dreptate. In acest moment nu voi avansa niciun nume, insa in proportie de 99 la suta persoana in cauza va fi din afara judetului“, a declarat Igas.
Intrebat despre ramanerea in functia a lui Dobrin, dupa ce acesta fusese schimbat din functie pentru o sumedenie de abateri, ministrul Igas a ocolit un raspuns direct: „A fost o decizie a justitiei iar eu nu imi pot permite sa o comentez. Am respectat decizia instantei, dar pe fond nu am fost de acord cu acest lucru. Dobrin a gestionat tot acest haos de la Giurgiu“.
 B.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie