Ioana Băsescu dă în judecată Antena 3

Ioana Băsescu dă în judecată Antena 3

Ioana BasescuFiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, a dat în judecată postul de televiziune Antena 3, procesul având obiectul „acţiune în răspundere delictuală“ şi urmând să se judece la Tribunalul Bucureşti, scrie Mediafax.
Ioana e supărată din cauza afirmațiilor de pe acest post de televiziune în legătură cu achiziția terenurilor de pământ de la Nana de Călărași.
În procesul cu SC Antena 3 SA, fiica cea mare a lui Traian Băsescu va fi reprezentată de societatea de avocatură Badea, Popa şi Asociaţii.
Ioana Băsescu a apelat la aceiași avocați pentru care au optat, la rândul lor, tot în procese cu Antena 3, procuroarea Oana Schmidt Hăineală, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii și Horia Georgescu, președintele Agenției Naționale de Integritate.

Alte articole similare

Un Comentariu la "Ioana Băsescu dă în judecată Antena 3"

  1. Alex   29 martie 2020 at 17:20

    Sun multe semne de intrebare in legatura cu Doamna Basescu. Asa din senin sa trezit propierara unui apartament mult peste puteriile ei financiare. Tot din senin a devenit notar public desi era aproape imposibil sa iti deschizi un asemnea birou in Bucuresti. Apoi doamna asta atrage numai tranzactii de sute de milioane de euro. Uimitor cum o urmareste norocu. Sau cel putin asa citim

Leave a Reply

Your email address will not be published.