Investitie importanta pentru modernizarea retelei de apa si canal din Fetesti

Cele mai citite

Investitii importante pentru reteaua de apa
Investitii importante pentru reteaua de apa

Autoritatea locala din Fetesti a aderat anul trecut la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa-Canal Constanta. Alegerea acesteia nu a fost una gresita si nu a ramas fara ecou.

Astfel, Fetestiul a primit aprobarea de la Bruxelles pentru un proiect pe Programul Operational Sectorial de Mediu in vederea reabilitarii si modernizarii sistemului de alimentare cu apa si canalizare in regiunea Constanta-Ialomita.

Investitia, cu o valoare de peste 21.800 de lei, va consta in construirea unei statii de epurare, a unor statii de pompare, a unei retele de canalizare pe 93 de km, ce va acoperi aproape tot orasul, mai putin in cartierul Buliga care, din cauze administrative, nu a fost prins in investitie.

In plus, zona Fetesti Oras va avea 15 km de retea de apa noua, 10 puturi forate si 750 de apometre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie