Investigatii criminalistice

Data:

Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Institutului Naţional de Criminalistică şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., în data de 26 mai, s-au deplasat în judeţul Dâmboviţa.

mascati-2

De asemenea, în cauză a fost constituit un colectiv de anchetă format din poliţişti din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi I.P.J. Argeş, care sub coordonarea procurorului criminalist desfăşoară activităţi în vederea stabilirii situaţiei de fapt în ancheta privind cadavrul găsit în râul Argeş.Ofiţerii specialişti din I.G.P.R. vor acorda sprijin de specialitate în cadrul activităţilor investigative, precum şi în cadrul valorificării urmelor identificate la faţa locului.

Cadavrul decapitat şi fără membre al unei femei, a cărei identitate nu a fost stabilită, a fost găsit pe malul râului Argeş de un cioban care se afla cu oile la păscut, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Florescu. Cadavrul a fost găsit în zona localităţii dâmboviţene Petreşti.

AGERPRES

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...