Învaţă online şi ia-ţi permisul auto!

Cele mai citite

Majoritatea tinerilor care şi-au serbat majoratul visează să conducă maşini luxoase, de zeci de mii de euro, cu care să impresioneze prietenii sau… fetele. Numai că banii nu sunt de ajuns. Ca să poţi conduce pe drumurile publice orice fel de autoturism, ai nevoie, evident, de un permis de conducere.

Aşa că te înscrii la o şcoală de şoferi şi primeşti sfatul să „pui burta pe carte“ pentru a reuşi să promovezi examenul auto. Spre norocul candidaţilor, acum nu mai este nevoie de carte, cel puţin nu în forma ei clasică, aceştia putând învăţa acum absolut orice în materie de legislaţie rutieră online, accesând auto.receptie.ro.

Pe lângă ABC-ul noului cod rutier din România, candidaţii pot rezolva şi chestionare online, cu întrebări care sunt identice cu cele aflate pe serverul Poliţiei Române, aşa că pornesc la drum cu siguranţa reuşitei la proba teoretică, respectiv la sală. Şi dacă au deprins temeinic şi arta şofatului, şi cunosc de pe site-ul auto.receptie.ro şi toate regulile de circulaţie pe drumurile publice, atunci au garanţia că primesc permisul de conducere.

Vă mărturisesc că am parcurs de două ori chestionare online oferite de auto.receptie.ro şi am luat sala cu 25 de puncte, aşa că mulţumesc administratorilor acestuia pentru sprijinul acordat.

Site-ul auto.receptie.ro este de real folos şi pentru şoferii cu experienţă, care îşi pot verifica uşor cunoştinţele şi au oportunitatea de a se familiariza cu schimbările survenite în textul de lege referitor la circulaţia vehiculelor pe drumurile publice.

Acestea fiind spuse, nu îmi rămâne decât să urez candidaţilor multă baftă la examene, iar şoferilor „drumuri bune“.

Ultimele articole

CNAIR anunță restricții de circulație pentru o anumită categorie de vehicule rutiere

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în perioada următoare vor fi impuse restricții de...

Centrul INFOTRAFIC: Un transport agabaritic va tranzita municipiul Pitești

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) anunță că astăzi, 20 noiembrie a.c., începând cu ora...

SE ÎNCHIDE circulația pe Transfăgărașan și Transalpina! Anunțul a fost făcut de CNAIR

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan şi Transalpina se va închide începând de luni 06.11.2023, ora 8:00, din cauza condiţiilor meteorologice,...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ