Intervenție SMURD de urgență în urma unui accident cu trei victime la Sinești, Ialomița

Cele mai citite

Un accident rutier a avut loc în Ialomița și a fost necesară intervenția de urgență a salvatorilor. Un elicopter SMURD din București a fost trimis la fața locului. Conform informațiilor furnizate de ISU Ialomița, două autoturisme au fost implicate în accident și trei persoane au fost rănite.

„Detaşamentul de pompieri Urziceni intervine la un accident rutier produs pe raza localităţii Sineşti, în care sunt implicate două autoturisme. La locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

În sprijinul acestora acţionează şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa ( tip B). La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Bucureşti”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Ialomiţa.

Potrivit sursei, una dintre persoane se afla în stare de inconștiență, iar celelalte două erau conștiente și cooperante. Incidentul a avut loc în localitatea Sinești și elicopterul SMURD a fost chemat să intervină pentru a ajuta la gestionarea situației.

Echipajul a fost în dinamică, iar misiunea lor a fost să ofere asistență medicală celor implicați în accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie