Instanta a validat mandatul de presedinte al CJ Calarasi

Cele mai citite

Instanta a validat, marti, alegerea lui George Raducu Filipescu (PNL) in functia de presedinte al Consiliului Judetean Calarasi.
„Noi o sa avem in continuare o perioada destul de complicata pentru ca va trebui sa negociem tot ce inseamna viceprimari in fiecare comuna. (…)Vom intra in negocieri pentru absolut orice este de negociat si consider ca incepand de marti dimineata ne intram in paine”, a declarat George Raducu Filipescu, cu ocazia validarii mandatului sau de presedinte al CJ Calarasi.
George Raducu Filipescu, candidatul USL la sefia Consiliului Judetean Calarasi, a castigat un nou mandat cu peste 76.000 de voturi din cele aproape 148.000 valabil exprimate. El se afla la cel de-al treilea mandat consecutiv la sefia CJ Calarasi. Acesta detine in prezent si functia de presedinte al Organizatiei judetene a PNL Calarasi, dar si cea de vicepresedinte al PNL.
Prezenta la vot in judetul Calarasi a fost de 62,75%, judetul fiind clasat pe locul noua pe tara. In mediul urban prezenta la vot a fost de 57,56%, iar in mediul rural prezenta a fost de 65,70%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img