Inspectorii Gărzii Financiare Ilfov au confiscat marfă de cinci milioane de euro

Data:

Acţiune de amploare a comisarilor de la Garda Finaciară Ilfov si a Direcţiei regionale vamale Bucureşti. Oamenii legii au descoperit şi confiscă mărfuri de contrabandă a căror valoare de piaţă este estimată la peste cinci milioane de euro.
Circa 250.000 de perechi de pantofi şi tot atâtea obiecte de îmbrăcăminte au fost confiscate din şapte depozite. Comisarii Gărzii Financiare nu au găsit nici un act de provenineţă al mărfurilor, tocmai de aceea, ele vor fi inventariate şi confiscate.
„Mărfurile nu au facturi comerciale sau documente de intrare pe teritoriul României. Pentru toate mărfurile din depozite nu există niciun documente de provenienţă a lor. Mărfurile sunt confisate, încărcate în camioane şi predate în vederea valorificării de către Direcţia Finanţelor Publice prin magazinele specializate ale ANAF, urmând caveniturile obţinute să se imediat către bugetul general consolidat al statului“, a declarat Cornel Dinuţă, reprezentantul Gărzii Financiare Ilfov.
Mărfurile au fost monitorizate din momentul în care au intrat în ţară. Marea majoritate a mărfurilor au intrat prin portul Constanţa, venind din China.
La razie participă Garda Financiară Ilfov şi Direcţia Vamală Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...