Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi ne comunică bilanțul sfârșitului de săptămână

Cele mai citite

În cadrul acțiunilor desfășurate în acest weekend pentru asigurarea siguranței comunității, polițiștii au răspuns prompt la 187 de sesizări din partea cetățenilor. De asemenea, au fost luate măsuri ferme împotriva a 28 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au fost dispuse 3 măsuri preventive.

În perioada 13-15 octombrie a.c., peste 400 de polițiști au fost mobilizați în județul Călărași pentru a preveni faptele antisociale și a menține ordinea și siguranța publică.

Polițiștii au intervenit în total la 187 de evenimente sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și au organizat 35 de acțiuni.

Aceste eforturi au dus la constatarea a 84 de infracțiuni și la prinderea în flagrant delict a 14 persoane. De asemenea, au fost luate 3 măsuri preventive în cazuri relevante.

Ca măsură de descurajare, polițiștii au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de peste 120.000 de lei.

În ceea ce privește siguranța rutieră, polițiștii au desfășurat activități menite să prevină accidentele de circulație, constatând 16 infracțiuni legate de regimul rutier. Au fost reținute 28 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni au contribuit semnificativ la menținerea siguranței comunității, iar polițiștii continuă să încurajeze respectarea regulilor de circulație și prevenirea incidentelor grave pe drumurile publice.

Poliția vă reamintește de importanța conducerii responsabile, fără consum de alcool sau alte substanțe interzise, pentru a asigura siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie