Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a înaintat propuneri privind radierea a 22 de funcţii

Cele mai citite

În cursul zilei de joi, 28 aprilie a.c., Inspectorul General al IGPR, chestor de poliţie, dr. Liviu Popa, şi subsecretarul de stat în M.A.I., chestor principal de poliţie, Lucian Florin Guran, s-au aflat într-o vizită informală la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Scopul vizitei a fost perceperea în mod direct a situaţiei existente la nivelul structurilor teritoriale, subordonate I.G.P.R. şi M.A.I.. Aceştia s-au întâlnit cu comanda I.P.J. Călăraşi, cu şefii de subunităţi, de servicii şi de birouri şi ofiţerii specialişti din cadrul I.P.J. Călăraşi, care au prezentat conducerii I.G.P.R. şi M.A.I. o parte dintre problemele întâmpinate şi o serie de propuneri pentru eficientizarea activităţii şi creşterea calităţii serviciului poliţienesc.
Chestorul Liviu Popa a adus la cunoştinţa poliţiştilor proiectele care sunt în curs de derulare la nivelul IGPR şi perspectivele pentru reorganizarea Poliţiei Române. Referitor la preconizatele disponibilizări, chestor principal de poliţie, Lucian Florin Guran, a declarat că acestea vor avea loc după adoptarea legii de Parlamentul României.
În ceea ce priveşte existenţa unei liste cu persoanele care vor fi disponibilizate de la I.P.J. Călăraşi, reprezentanţii IPJ precizează că nu există o astfel de situaţie întocmită.
La dispoziţia I.G.P.R., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a înaintat propuneri privind radierea a 22 de funcţii, nu de „nume”. Numele vor fi stabilite abia după ce va intra în vigoare legea la care făcea referire subsecretarul de stat şi după evaluarea cadrelor în funcţie de criteriile prevăzute de acest act normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie