Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a înaintat propuneri privind radierea a 22 de funcţii

Data:

În cursul zilei de joi, 28 aprilie a.c., Inspectorul General al IGPR, chestor de poliţie, dr. Liviu Popa, şi subsecretarul de stat în M.A.I., chestor principal de poliţie, Lucian Florin Guran, s-au aflat într-o vizită informală la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Scopul vizitei a fost perceperea în mod direct a situaţiei existente la nivelul structurilor teritoriale, subordonate I.G.P.R. şi M.A.I.. Aceştia s-au întâlnit cu comanda I.P.J. Călăraşi, cu şefii de subunităţi, de servicii şi de birouri şi ofiţerii specialişti din cadrul I.P.J. Călăraşi, care au prezentat conducerii I.G.P.R. şi M.A.I. o parte dintre problemele întâmpinate şi o serie de propuneri pentru eficientizarea activităţii şi creşterea calităţii serviciului poliţienesc.
Chestorul Liviu Popa a adus la cunoştinţa poliţiştilor proiectele care sunt în curs de derulare la nivelul IGPR şi perspectivele pentru reorganizarea Poliţiei Române. Referitor la preconizatele disponibilizări, chestor principal de poliţie, Lucian Florin Guran, a declarat că acestea vor avea loc după adoptarea legii de Parlamentul României.
În ceea ce priveşte existenţa unei liste cu persoanele care vor fi disponibilizate de la I.P.J. Călăraşi, reprezentanţii IPJ precizează că nu există o astfel de situaţie întocmită.
La dispoziţia I.G.P.R., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a înaintat propuneri privind radierea a 22 de funcţii, nu de „nume”. Numele vor fi stabilite abia după ce va intra în vigoare legea la care făcea referire subsecretarul de stat şi după evaluarea cadrelor în funcţie de criteriile prevăzute de acest act normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...