Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a înaintat propuneri privind radierea a 22 de funcţii

Cele mai citite

În cursul zilei de joi, 28 aprilie a.c., Inspectorul General al IGPR, chestor de poliţie, dr. Liviu Popa, şi subsecretarul de stat în M.A.I., chestor principal de poliţie, Lucian Florin Guran, s-au aflat într-o vizită informală la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Scopul vizitei a fost perceperea în mod direct a situaţiei existente la nivelul structurilor teritoriale, subordonate I.G.P.R. şi M.A.I.. Aceştia s-au întâlnit cu comanda I.P.J. Călăraşi, cu şefii de subunităţi, de servicii şi de birouri şi ofiţerii specialişti din cadrul I.P.J. Călăraşi, care au prezentat conducerii I.G.P.R. şi M.A.I. o parte dintre problemele întâmpinate şi o serie de propuneri pentru eficientizarea activităţii şi creşterea calităţii serviciului poliţienesc.
Chestorul Liviu Popa a adus la cunoştinţa poliţiştilor proiectele care sunt în curs de derulare la nivelul IGPR şi perspectivele pentru reorganizarea Poliţiei Române. Referitor la preconizatele disponibilizări, chestor principal de poliţie, Lucian Florin Guran, a declarat că acestea vor avea loc după adoptarea legii de Parlamentul României.
În ceea ce priveşte existenţa unei liste cu persoanele care vor fi disponibilizate de la I.P.J. Călăraşi, reprezentanţii IPJ precizează că nu există o astfel de situaţie întocmită.
La dispoziţia I.G.P.R., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a înaintat propuneri privind radierea a 22 de funcţii, nu de „nume”. Numele vor fi stabilite abia după ce va intra în vigoare legea la care făcea referire subsecretarul de stat şi după evaluarea cadrelor în funcţie de criteriile prevăzute de acest act normativ.

Ultimele articole

Zeci de tone de carne congelată, confiscată de poliţiştii bucureşteni de la investigarea fraudelor

Peste 18 tone de carne de pui şi 20 de tone de macrou congelat au fost confiscate, marţi, de...

Percheziții la fasificatorii de acte pentru șoferii profesioniști

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT) Bucureşti efectuează joi patru percheziţii în comunele Domneşti şi Clinceni...

Bărbatul care a înjunghiat un bucureştean, arestat preventiv

Un bărbat cu antecedente penale, acuzat că a înjunghiat un bucureştean pentru a-i fura un autoturism marca BMW X6,...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ