Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi – comunicat de presă

Cele mai citite

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost în permanență în slujba comunității pe întreaga durată a minivacanței, garantând astfel o atmosferă liniștită și sigură pentru întreaga populație.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au intervenit la 176 de evenimente, semnalate prin apelul de urgență 112, constatând 76 de infracțiuni și aplicând 465 de sancțiuni contravenționale.

În intervalul 30 noiembrie – 3 decembrie a.c., peste 500 de polițiști au desfășurat operațiuni la nivelul județului Călărași, concentrându-se pe prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

În vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 44 de acțiuni punctuale, intervenind la 176 de evenimente semnalate de cetățeni sau observate direct de forțele de ordine aflate în teren.

Ca rezultat al acțiunilor desfășurate, au fost constatate 76 de infracțiuni, 7 persoane fiind prinse în flagrant delict, iar în cazurile investigate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

În plus, în urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 465 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 189.290 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 31 de permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare.

Adresăm mulțumiri cetățenilor care respectă legea, contribuind astfel la consolidarea siguranței comunității din care fac parte.

Ultimele articole

Scandal între două familii din Ilfov

Un incident de amploare a avut loc între două familii din județul Ilfov, soldându-se cu rănirea a trei persoane,...

Cinci persoane din județele Buzău și Brăila sunt suspectate de trafic de droguri

O operațiune comercială ilegală care funcționa deja de câteva luni a fost întreruptă, iar cinci persoane din Buzău și...

Agricultorii din Olt au finalizat plantarea roșiilor extratimpurii

Producătorii de legume din Olt au completat plantarea roșiilor extratimpurii în spații protejate și încălzite. Această activitate a implicat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ