Initiativa lui Prigoana: “Legea Audiovizualului ar trebui modificata!”

Date:

Silviu Prigoana
Silviu Prigoana

Deputatul PDL Silviu Prigoana sustine ca presa scrisa si cea online ar trebui sa fie subordonate Consiliului National al Audiovizualului (CNA), pe motiv ca ar fi adevarate otravuri informationale.

Insa, nici CNA, nici Presedintia nu sunt de acord cu aceasta masura, in timp ce seful Clubului Roman de Presa, Indira Crasnea, spune ca Silviu Prigoana doreste dominarea presei.

Silviu Prigoana, se arata pe site-ul Antena 3, vrea ca Legea Audiovizualului sa fie modificata. Daca initiativa democrat liberalului va fi aprobata, presa scrisa dar si cea online vor fi subordonate Consiliului National al Audiovizualului. In initiativa legislativa, presa scrisa si presa electronica sunt etichetate drept „otravuri informationale”. Repezentantii CNA si Clubul Roman de presa au declarat ca nu sustin o astfel de idee.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei Valeriu Turcan considera ca o astfel de initiativa este un pas inapoi si ca o solutie ar fi autoreglementarea. Desi “propunerea” a fost semnata si de alti parlamentari PDL, reprezentantii Partidului Democrat Liberal spun ca ea apartine exclusiv deputatului Silviu Prigoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...