Informații șocante din dosarul părinților care și-au omorât fetița cu apă clocotită

Data:

Cei doi părinți din Prahova au fost arestați preventiv la doi ani de la comiterea actului prin care și-au ucis copilul. Ulterior, după trei ani de anchetă, autoritățile au stabilit că fetița de doar 2 ani a suferit o moarte violentă, provocată de opărire. Pe parcursul a 7 ore, părinții au fost martori la agonie fără să solicite intervenția ambulanței.

În urma anchetei ce a condus la condamnarea celor doi părinți la peste 20 de ani de închisoare pentru omorul cu apă clocotită, au ieșit la iveală detalii șocante. Potrivit procurorilor, temperatura apei din boiler era setată la 120 de grade Celsius, iar copilul a fost expus minute în șir sub jetul de apă fierbinte.

De asemenea, investigația a relevat că cei doi soți au pus la cale un plan strategic pentru a evita condamnarea, însă bunica paternă a dezvăluit adevărul autorităților. Conform detaliilor din dosar, planul implică transferul întregii vinovății asupra mamei pentru a o proteja pe aceasta de o pedeapsă grea, având în vedere problemele psihice pe care le prezintă.

În urma tragediei, deși inițial acuzația a fost de ucidere din culpă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a modificat încadrarea la omor asupra unui membru de familie, conducând la arestarea părinților.

“Este vorba despre un omor calificat, un fapt care, din nefericire, a fost investigat în mod incompetențial de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, care ar fi trebuit să efectueze cercetări ample pentru a constata faptele relevante.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...