Inceput de saptamana cu ploi si vreme rece

Data:

Saptamana incepe cu raciri accentuate de temperatura in toata tara. Daca la inceputul weekendului am avut maxime de vara, acum mercurul din termometre a scazut brusc cu 10 grade Celsius.

Ploile pun stapanire mai ales pe partea de sud, sud est si cea de est a tarii.

In Transilvania va ploua pe arii restanse, cerul va fi mai mult noros iar temperaturile nu vor depasi 17-18 grade.

Picaturi de ploaie
Picaturi de ploaie

Oltenii vor avea parte si ei de temperaturi scazute, dar totusi, aici va fi cel mai cald: 22 de grade sunt anuntate pentru astazi la amiaza.

In Muntenia vremea va fi inchisa, mohorata, cu nori multi si ploi. Maxima nu va depasi 20 de grade.

Si dobrogenii vor avea parte de vant, ploi si vreme rece. Sunt anuntate 19 de grade pentru aceasta zona.

In Moldova va fi ceva mai frig astazi. Mercurul din termometre nu va depasi valoarea de 13 grade in partea de nord a Moldovei si 17 grade in ceade sud.  Si aici va ploua toata ziua.

In Bucuresti si judetul Ilfov va continua sa ploua si pe parcursul zilei de azi. Vom avea parte de nori intreaga zi, iar vantul va sufla moderat.  Maxima zilei de astazi nu va depasi 19 grade Celsius. Asa ca ar fi bine sa puneti o geaca mai groasa pe dumneavoastra.

Andreea Chicus

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...