Incendiul de la hipermarket s-a produs după ce un copil a pus foc

Data:

Incendiul de la hipermarketul MiniMax din municipiul Călăraşi s-a produs după ce un copil a pus foc în zona rampei de încărcare.
„Am vizionat înregistrarea după camerele de supraveghere (…) şi acolo există un copil care a pus focul după ce a încercat să ia nişte fructe stricate ce erau depozitate în rampa de încărcare. Nu a reuşit şi, probabil, de supărare, a dat foc“, a declarat, joi, 28 aprilie, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei“ al judeţului Călăraşi, col. Gheorghe Daniel Popa, la şedinţa Colegiului Prefectural.
Potrivit acestuia, poliţiştii au fost anunţaţi şi aceştia vor decide dacă aceste imagini pot fi considerate probe.
Incendiul produs luni, 25 aprilie, la hipermarketul MiniMax a fost lichidat de pompieri după aproximativ trei ore, aceştia intervenind cu mai multe autospeciale.
Valoarea estimativă a pagubelor provocate de incendiu se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, pompierii reuşind să salveze bunuri în valoare de circa 20 milioane de lei. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...