Incendiul de la hipermarket s-a produs după ce un copil a pus foc

Cele mai citite

Incendiul de la hipermarketul MiniMax din municipiul Călăraşi s-a produs după ce un copil a pus foc în zona rampei de încărcare.
„Am vizionat înregistrarea după camerele de supraveghere (…) şi acolo există un copil care a pus focul după ce a încercat să ia nişte fructe stricate ce erau depozitate în rampa de încărcare. Nu a reuşit şi, probabil, de supărare, a dat foc“, a declarat, joi, 28 aprilie, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei“ al judeţului Călăraşi, col. Gheorghe Daniel Popa, la şedinţa Colegiului Prefectural.
Potrivit acestuia, poliţiştii au fost anunţaţi şi aceştia vor decide dacă aceste imagini pot fi considerate probe.
Incendiul produs luni, 25 aprilie, la hipermarketul MiniMax a fost lichidat de pompieri după aproximativ trei ore, aceştia intervenind cu mai multe autospeciale.
Valoarea estimativă a pagubelor provocate de incendiu se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, pompierii reuşind să salveze bunuri în valoare de circa 20 milioane de lei. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img