Incendiu la un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"


incendiu2Pompierii giurgiuveni au intervenit luni, 16 noiembrie, pentru stingerea unui incendiu la un bloc de locuinţe din centrul municipiului Giurgiu.
„Pompierii au fost alertaţi de cetăţeni cu privire la faptul că din scara unui bloc de locuinţe din centrul municipiului Giurgiu iese fum din cauza producerii unui incendiu“, a declarat luni, 16 noiembrie, pentru AGERPRES purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Mădălina Boţoroagă.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă care a acţionat rapid pentru limitarea şi stingerea incendiului fără a fi înregistrate pagube materiale sau umane.
Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul ar fi fost produs de o ţigară aruncată la întâmplare pe ghena blocului.
Fără intervenţia rapidă a pompierilor s-ar fi putut produce o tragedie, blocul fiind unul cu zece etaje situat în apropierea Catedralei Adormirea Maicii Domnului din municipiu.
(Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie