Incendiu la un hipermarket din Calarasi

Cele mai citite

Un incendiu de mari proportii a izbucnit, luni, la hipermarketul MiniMax din municipiul Calarasi.
Pompierii au actionat la fata locului cu mai multe echipaje de interventie. Incendiul s-a extins si la trei masini aflate in zona hipermarketului.
Din cauza fumului dens, exista riscul ca persoanele aflate in imobilele din apropierea hipermarketului sa fie intoxicate cu monoxid de carbon.
Valoarea estimativă a pagubelor provocate de incendiul de la hipermarketul MiniMax din municipiul Călăraşi se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei“, locotenent Mihai Ionescu.
Potrivit acestuia, pompierii au reuşit să salveze, din incendiul produs luni, bunuri în valoare de aproximativ 20 milioane de lei.
Incendiul produs luni la hipermarketul MiniMax a fost lichidat de pompieri după aproximativ trei ore, aceştia intervenind cu mai multe autospeciale din dotare.
Locotenentul Mihai Ionescu a precizat că pompierii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img