Incendiu în Corbeanca

Data:

În noaptea de 18 spre19 mai, M.D., de 52 ani, din localitatea Corbeanca, a sesizat faptul că, la dormitorul de la etajul locuinţei sale a izbucnit un incendiu.

incenciu_David Holt

La faţa locului s-au deplasat polițiști şi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ilfov – Detaşamentul Buftea, care au localizat şi stins incendiul, stabilind că acesta s-a produs din cauza unei candele aprinse lăsată nesupravegheată. În urma incendiului, au fost distruse parchetul, mobila şi obiecte de vestimentaţie din dormitor.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...