Incendii si fiare contorsionate in mai multe judete din Romania

Date:

In jur de doua hectare de pădure din localitatea Reviga au fost afectate de flăcări, după ce o persoană, deocamdata neidentificată a dat foc vegetaţiei uscate, iar vântul puternic a dus la extinderea focului într-un timp foarte scurt. Pompierii s-au chinuit aproximativ 45 de minute sa stinga focul.

Un autocamion plin cu produse cosmetice a luat foc pe DN2, in dreptul kilometrului 65. Cauza care a dus la producerea incidentului a fost un scurtcircuit care s-a produs la instalatia electrica. Bordul, tapiteria si trei cauciucuri au fost distruse. La fata locului s-au deplasat pompierii de la Detasamentul Urziceni.

Un alt accident s-a produs in localitatea Garbovi. Un tanar in varsta de 28 de ani a ramas prins intre fiarele contorsionate ale autoturismului in care se afla, in momentul in care acesta s-a izbit de un stalp. Serviciul de Descarcerare Urziceni a intervenit in cel mai scurt timp, pentru a scoate victima dintre fiare.

Andreea Chicus

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...