În timpul minivacanței de 1 Mai și Paște, peste 6.500 de persoane au contactat serviciul de Urgențe în București – Ilfov

Data:

În cursul minivacanței de 1 Mai și a Paștelui, peste 6.500 de persoane au solicitat asistență de la Serviciul de Ambulanță București – Ilfov, conform informațiilor prezentate de managerul serviciului, Alis Grasu, transmit News.ro.

Conform declarațiilor lui Alis Grasu, 6574 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență, statisticile fiind valabile din seara zilei de 30 aprilie până în dimineața zilei de 6 mai.

Dintre acestea, 4.244 au fost cazuri grave și foarte grave.

De asemenea, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a fost solicitat în cazul a 369 de persoane care s-au simțit rău în spații publice, în apropierea cimitirelor, lăcașurilor de cult sau în locurile de agrement.

Alis Grasu a subliniat că au fost înregistrate mai puține solicitări decât în zilele obișnuite, atribuind acest lucru faptului că mulți locuitori din București și Ilfov au fost plecați în vacanță și au sărbătorit în altă parte.

Ea a lansat un apel la cumpătare și moderare, recomandând oamenilor să nu exagereze cu bucatele tradiționale, pe care le-a descris ca fiind “adevărate bombe calorice”, și să nu consume în exces băuturi alcoolice.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...