În mai puțin de 24 de ore, polițiștii din Dâmbovița au aplicat amenzi în valoare de peste 63.000 de lei

Data:

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat principalele misiuni de prevenire și combatere a faptelor ilegale, menținerea ordinii și liniștii publice, precum și supravegherea și controlul traficului pe drumurile publice din județ.

Pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, au fost desfășurate 5 acțiuni punctuale și au fost instituite 16 filtre, implicând efective de la structurile de rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu jandarmii și polițiștii locali.

Polițiștii au fost solicitați să intervină la 25 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic, au fost efectuate peste 76 de testări pentru depistarea conducătorilor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. De asemenea, au fost oprite pentru control 240 de autovehicule și au fost legitimate 289 de persoane.

Pentru abaterile de la normele legale în vigoare, polițiștii au aplicat 202 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 63.000 de lei, dintre care 170 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, iar 30 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, polițiștii au retras 8 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere.

Activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică vor continua.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...