În județul Ialomiţa, primele două centre de vaccinare sunt pregătite pentru începerea imunizării populaţiei

În județul Ialomiţa, primele două centre de vaccinare sunt pregătite pentru începerea imunizării populaţiei

Primăria Municipiului Slobozia gestionează din punct de vedere logistic cele două centre de vaccinare anti-COVID-19 care au fost înfiinţate în localitate. În weekend au fost finalizate ultimele detalii cu privire la organizarea centrelor.

Este vorba despre Centrul de Vaccinare nr. 1 care este situat în incinta sălii de sport de pe Aleea Băii nr. 13 şi Centrul de Vaccinare nr. 2  care se află în incinta Centrului pentru Persoane Vârstnice ”Răsărit în Amurg” din strada Gheorghe Lazăr nr. 3. Amenajarea spaţiilor de vaccinare a avut în vedere folosirea eficientă a resurselor primăriei, optimizând astfel şi timpul de organizare, dar şi costul.

“Pe parcursul săptămânii urmează să se stabilească componenţa personalului din cadrul primăriei responsabil de funcţionarea celor două centre, alături de medicii şi asistenţii implicaţi, intrând astfel în linie dreaptă în ceea ce priveşte etapa a 2-a a vaccinării populaţiei împotriva COVID-19. Vă sfătuim să luaţi o decizie informată cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19!”, au erxplicat reprezentanţii Primăriei Slobozia.

La nivelul judeţului Ialomiţa, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat locurile în care se vor organiza cele 8 centre de vaccinare.  Astfel, conform Hotărârii adoptate, în municipiul Slobozia vor exista două centre de vaccinare, care au fost deja amenajate.

În municipiul Feteşti, centre de vaccinare vor fi la Clubul Pensionarilor din Feteşti Gară, strada Călăraşi, nr. 571 B, bloc 9, parter şi la Sala de Sport a Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară, strada Jandarmeriei nr. 15.

În municipiul Urziceni va exista un singur centru, la Sala de Sport – Baza Sportivă Urziceni, strada Constructorilor nr. 9. Oraşul Ţăndărei are stabilit centrul de vaccinare la Sala culturală multifuncţională, strada Ionel Perlea nr. 7.

În oraşul Amara, centrul de vaccinare este aprobat la Sala de Sport „Tudoriţa Chidu”, strada Ana Ipătescu. De asemenea, oraşul Fierbinţi-Târg are centrul în clădirea fostei Primării a oraşului, strada Calea Bucureşti nr. 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published.