În județul Ialomița, două camioane încărcate cu cereale s-au ciocnit violent și au fost cuprinse de flăcări

Cele mai citite

Duminică seară, două camioane încărcate cu cereale s-au implicat într-un accident pe DN 2A, la ieşire din localitatea Giurgeni către pod, în județul Ialomița, și au fost cuprinse de un incendiu, conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic.

În urma impactului, două persoane au suferit răni, una dintre ele aflându-se în stare de inconștiență și necesitând intervenția unui elicopter SMURD pentru a fi preluată. Ca urmare a acestui incident, traficul este blocat în zonă, fiind deviată circulaţia din zona localităţii Gura Ialomiţei pe DN 3B către Feteşti.

Reprezentanții ISU Ialomița au confirmat că în urma impactului frontal dintre cele două camioane încărcate cu cereale, ambele vehicule au luat foc. Pompierii de la stația Ţăndărei au intervenit prompt și au reușit să stingă incendiile.

Echipajele de intervenție au descoperit două victime în urma accidentului. Unul dintre răniți a fost preluat de către un echipaj de ambulanță din Constanța și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cel de-al doilea rănit este într-o stare de inconștiență, dar are puls și respiră. Echipa de intervenție a reușit să-l extragă din vehicul și va fi transferat cu un elicopter SMURD la spital pentru tratamentul adecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie