În județul Argeș, s-au aplicat numeroase sancțiuni elevilor din diverse școli, ca urmare a fumatului în incinta sau în proximitatea instituțiilor de învățământ

Cele mai citite

Sute de elevi din județul Argeș au fost sancționați de către jandarmi în decursul acestui an, în urma depistării practicării fumatului fie în școli, fie în zonele adiacente acestora.

Cel mai recent incident de acest fel a fost consemnat la nivelul Jandarmeriei Argeș în cursul acestei săptămâni, mai precis luni. Valoarea totală a amenzilor emise depășește suma de 57.000 de lei.

Un raport publicat marți de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș relevă că, în cursul anului în desfășurare, sute de sancțiuni contravenționale au fost impuse elevilor din Argeș surprinși în timp ce fumau în incinta școlilor sau în apropierea acestora.

“De la debutul anului 2023 și până în prezent, jandarmii argeșeni au efectuat activități specifice în zona instituțiilor de învățământ din întreg județul, constatând peste 300 de incidente de natură contravențională în conformitate cu Legea 349/2002 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului de produse din tutun.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate pentru astfel de încălcări, de la începutul anului până în prezent, a fost de 57.050 de lei”, a comunicat Jandarmeria Argeș marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie