În Giurgiu patru șoferi au fost identificați în trafic circulând sub influența substanțelor interzise

Data:

Pe data de 9 februarie a.c., la ora 15.45, în municipiul Giurgiu, pe strada Decebal, a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, locuitor al aceleiași localități, conducând un autoturism sub influența unor substanțe psihoactive.

În urma testării cu aparatul de detecție din dotare, s-au obținut indicii cu privire la posibila prezență a acestor substanțe.

Este important de menționat că acest lucru nu reprezintă o probă în dosarul penal. Tânărul a fost escortat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru investigarea faptelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și conducere fără permis.


Pe data de 10 februarie a.c., la ora 01.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au oprit pentru control un tânăr de 26 de ani, din Ogrezeni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul de detecție din dotare, s-au obținut indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Deși acest lucru nu constituie o probă în dosarul penal, tânărul în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice pentru a se stabili exact consumul de substanțe interzise.

De asemenea, asupra unui pasager al autoturismului s-au găsit fragmente vegetale din categoria drogurilor de risc.

Investigațiile continuă în ceea ce privește refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre, conducerea sub influența substanțelor psihoactive și posesia drogurilor de risc pentru consum propriu, fără drept.


Pe data de 11 februarie a.c., la ora 16.55, pe D.N. 5, în localitatea Daia, polițiștii giurgiuveni au oprit pentru control un tânăr de 24 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul de detecție din dotare, s-au obținut indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Acest aspect nu reprezintă o probă în dosarul penal, iar persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

În acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru investigații, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.


Pe data de 11 februarie a.c., la ora 22.32, pe șoseaua București, din municipiul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au oprit pentru control un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul de detecție din dotare, s-au obținut indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Acest lucru nu constituie o probă în dosarul penal, iar persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

În acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru investigații, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...