Implicarea ONG-urilor din judetul Dambovita în dezvoltarea abilitatilor de viata la copii

Data:

Începand cu sfarsitul lunii trecute, Asociatia „Targoviste spre Europa“, avand ca partener Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita, implementeaza proiectul denumit „Implicarea organizatiilor neguvernamentale din judetul Dambovita în dezvoltarea abilitatilor de viata pentru copiii din mediul rural cu parinti plecati la munca în strainatate“. Finantat prin Programul Phare 2007 – Integrarea în societate a tinerilor apartinand minoritatilor si grupurilor dezavantajate – proiectul se va desfasura pe o perioada de opt luni si contribuie la implicarea ONG-urilor din judetul Dambovita în furnizarea de servicii privind dezvoltarea abilitatilor si deprinderilor de viata ale copiilor si tinerilor din mediul rural aflati în situatie de risc.

Obiectivele propuse în cadrul proiectului:

1. Identificarea necesarului de interventie privind dezvoltarea abilitatilor de viata la 320 de copii cu varsta cuprinsa între 10 si 15 ani din mediul rural din judetul Dambovita, aflati în situatie de risc prin plecarea parintilor la munca în strainatate.
2. Dezvoltarea la 16 reprezentati ai PNG si 80 de cadre didactice din mediul rural a unor abilitati si competente cheie privind evaluarea si formarea copiilor în varsta de 10-15 ani din mediul rural.
3. Cresterea gradului de implicare a opt organizatii neguvernamentale din judetul Dambovita în dezvoltarea abilitatilor si deprinderilor de viata a 320 de copii aflati în situatie de risc prin plecarea parintilor la munca în strainatate.

Informatii suplimentare privind proiectul se pot obtine de la Asociatia „Targoviste spre Europa“ din Targoviste, B-dul Regele Carol I. Persoana de contact: Gabriel Andi Dojana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...