Ilfovenii vor putea circula din nou cu autobuzele RATB

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Liniile preorăşeneşti ar putea fi reînfiinţate

Transportul în comun între judeţul Ilfov şi Bucureşti ar putea fi reluat până la toamnă! Municipalitatea a dezvăluit că există o serie de negocieri pentru noi contracte de prestări servicii.

Angelica Biruţă
Cristina Eremia

Liniile preorăşeneşti ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi reînfiinţate din această toamnă.
Reamintim că transportul RATB în judeţul Ilfov a fost sistat la jumătatea lunii iunie, din lipsă de fonduri. Potrivit viceprimarului Capitalei, Victor Iovici, vina pentru retragerea autobuzelor din traficul ilfovean aparţine administraţiilor locale din judeţ, care nu au plătit către Primăria Generală sumele convenite în urma unui protocol.
Totodată, o parte din vină aparţine şi călătorilor care au circulat fără bilete sau abonamente.
Edilul a menţionat că în această vară vor avea loc discuţii cu administraţiile comunelor pe această temă şi speră ca până la toamnă, problema transportului să fie rezolvată.
Conform viceprimarului, prima comună în care se va relua transportul va fi Chitila, dar discuţiile rămân deschise cu toate localităţile care doresc să semneze protocol pentru anumite trasee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie