Ilfoveni arestati preventiv pentru furt de bani si bonuri valorice dintr-o societate agricola din Sarulesti

Data:

Cercetati pentru furt
Arestati preveniv pentru furt

In baza datelor obtinute de politisti din cadrul Politiei Fundulea, au fost identificati si retinuti G. Alexandru-Suraj, de 21 ani, din Satul Cozieni, Comuna Ganeasa, Judetul Ilfov, si N. Claudiu-Razvan, de 31 ani, din Satul Moara Domneasca, Comuna Ganeasa, Judetul Ilfov, persoane urmarite national intrucat se sustrageau cercetarilor pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Pe numele celor doi, Judecatoria Lehliu Gara a emis in lipsa, in cursul lunii septembrie, mandate de arestare preventiva.

Cei doi, impreuna cu alte patru persoane, au patruns in casieria unei societati agricole din Sarulesti, de unde au sustras peste 2000 de bonuri de masa si suma de 31.900 lei.

Cei sase suspecti au fost identificati la cateva ore de la sesizarea faptei, fiind opriti in trafic pe raza Comunei Ganeasa, Judetul Ilfov, G. Alexandru-Suraj si N. Claudiu-Razvan reusind, insa, sa fuga.

Primii patru au fost retinuti de politisti si prezentati instantei, care a dispus cercetarea lor in stare de arest preventiv.

Politistii i-au prezentat Judecatoriei Lehliu Gara si pe G. Alexandru-Suraj si N. Claudiu-Razvan in vederea confirmarii mandatelor de arestare preventiva, acestia fiind depusi in arestul I.P.J. Calarasi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...