Ilfov – Urmariri si focuri de arma pentru prinderea unor infractori

Cele mai citite

Un autoturism ai carui ocupanti furasera patru capace de canalizare a fost urmarit de politistii ilfoveni din orasul Buftea si pana in Capitala, unde, dupa mai multe depasiri pe contrasens si accidentarea unui tanar, soferul a fost nevoit sa opreasca autovehiculul, ca urmare a focului de avertisment executat de unul dintre politisti.

Joi, 8 martie, dispeceratul I.P.J. Ilfov a fost sesizat prin apel de urgenta de catre o femeie, cu privire la faptul ca, pe strada Fermei din oraşul Buftea, se afla un autoturism de culoare alba, ai carui ocupanti sustrag capace de canalizare.

Politisti din cadrul Politiei orasului Buftea deplasati la fata locului au identificat autoturismul si au pornit in urmarirea acestuia.

Urmarirea a continuat pana in municipiul Bucuresti, unde conducatorul autoturismului in cauza a efectuat manevre de depasire pe contrasens a mai multor vehicule, ocazie cu care a accidentat un tanar, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis.

Unul dintre agentii de politie a efectuat un foc de avertisment in plan vertical cu armamentul din dotare, determinandu-l pe conducatorul autoturismului sa opreasca dupa aproximativ 150 metri de la locul accidentului.

Cu ocazia perchezitiei autoturismului, in interiorul acestuia, au fost descoperite patru capace de canalizare.

Pe numele celor doi barbati s-au emis ordonante de retinere pentru 24 de ore, iar conducatorul autoturismului, in varsta de 45 de ani, a fost prezentat Parchetului si Judecatoriei Buftea cu propunere de arestare preventiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie