Ilfov: Transportul în comun în judeţul Ilfov va fi asigurat de RATB

Cele mai citite

Locuitorii judeţului Ilfov vor avea parte de un transport civilizat, la preţuri decente. RATB va oferi din nou servicii în localităţile din acest judeţ.

În prezent, Regia Autonomă de Trans­port Bucureşti a pus în funcţiune nouă linii preorăşeneşti. Acestea au următoarele trasee: linia 407 – de la Depoul Alexandria până la Primăria Cornetu, linia 409 – de la Institutul Oncologic până la Afumaţi, linia 421 –  de la Complex Comercial Apusului până la Sat Zurbaua, linia 422 – de la Piaţa Clăbucet până la Pasaj C.F.R. Chitila, linia 427 – de la Ghencea până la Sat Pruni, linia 438 – de la Depoul Alexandria până la Bragadiru, linia 449 – de la Piaţa Presei până la CFR Baloteşti, linia 453 – de la Ghencea până la Vârteju, linia 460 –  de la Cartier Dămăroaia până la Preventoriu.

Toate cele nouă linii de transport în comun au fost înfiinţate în baza unor contracte. Acestea s-au încheiat între RATB şi consiliile locale din localităţile Cornetu (linia 407), Afumaţi (linia 409), Dragomireşti (linia 421), Chitila (linia422), Măgurele (liniile 427 şi 453), Bragadiru (linia 438), Baloteşti (linia 449) şi Mogoşoaia (linia 460).

Viorel Popescu, directorul general al RATB, a declarat că această reţea se poate extinde în viitor: „În cazul în care consiliile locale ale altor localităţi vor fi interesate de încheierea unui contract privind asigurarea transportului public, cu obligaţia de a susţine financiar acest serviciu prin plata diferenţei dintre venituri şi cheltuieli, Regia va răspunde afirmativ solicitărilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie