Ilfov – Transport de fructe, fara documente legale, depistat de politisti

Data:

In urma unui control intr-un complex comercial din judetul Ilfov, politistii de la investigarea fraudelor au depistat un autotren care transporta peste 15.000 de kg. de mandarine, pentru care nu existau documente legale de provenienta.
Sambata, 17 martie, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.
In urma controlului efectuat, politistii au depistat in parcarea unui complex comerial din localitatea Afumati, judetul Ilfov, un autotren incarcat cu 15.210 de kilograme de mandarine, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienta.
In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca marfa a fost achizitionata de o societate comerciala, cu sediul in Bucuresti, al carei administrator este Z.A., de 38 de ani.
Pe numele administratorului societatii comerciale, politistii au intocmit dosar penal, acesta fiind cercetat in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Intreaga marfa a fost ridicata, in vederea continuarii cercetarilor si valorificarii ulterioara a acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...