Ilfov – O teava de gaze in flacari a ingrozit cateva familii din comuna Pantelimon

Cele mai citite

O flacara pe care nimeni n-a stins-o timp de trei ore a aprins revolta in cateva familii din comuna Pantelimon, Ilfov. Langa casele lor ardea o teava de gaze, aceeasi de la care un miros alarmant a tot venit in ultimele zile.

Pana sa ia foc, firma furnizoare n-a trimis pe nimeni sa verifice situatia. Iar sambata noaptea, echipa de interventie avea la ea doar cateva lopeti, dar nicio idee unde sa sape dupa conducta principala.

Imediat ce-au vazut flacara, locatarii unor case din Pantelimon au cerut ajutor la 112. Nu e prima data cand au necazuri cu reteaua de gaze, spun ei. Nimeni pana acum nu le-a luat in seama sesizarile.

Cateva minute mai tarziu, doua echipaje de pompieri au venit sa asigure zona si sa previna un incendiu. I-au avertizat pe localnici ca exista riscul unei explozii, chiar daca minim.

Proprietarii caselor au simtit ca-i lasa nervii cand muncitorii de la gaze n-au reusit sa descopere conducta de alimentare. Au incercat din nou, sapand inca o groapa, la dibuiala. In cele din urma, la 06.00 dimineata, muncitorii au oprit gazele, lasand cale libera pompierilor.

Toti cei din zona sunt hotarati sa reclame echipa de interventie care ar fi venit foarte tarziu dupa apelul lor la 112.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ