Ilfov – Sute de locuri de muncă pentru femei, majoritatea in agricultura

Cele mai citite

Peste 600 de casnice îşi pot găsi locuri de muncă la bursa organizată la Primăria Buftea de Asociaţia C4C-Communication for Community şi Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Ilfov.
Zeci de femei şi-au depus, ieri, CV-urile pe masa angajatorilor prezenţi la târgul de joburi organizat în sediul primăriei.
Sute de femei aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa să-şi găsească un job şi astăzi, la Bursa locurilor de muncă organizată în sediul Primăriei Buftea (judeţul Ilfov) de Asociaţia C4CCommunication for Community şi Camera de Comerţ şi Industrie Ilfov.
„Sunt disponibile peste 600 de locuri de muncă, cele mai multe dintre ele în agricultură“, a explicat Daniela Vişoianu, managerul proiectului „Munca are genul feminin“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!“.
Potrivit acesteia, bursa (organizată în perioada 18-20 mai) li se adresează cu precădere femeilor din oraşe precum Buftea, Jilava, Măgurele, Otopeni, Popeşti-Leordeni, Pantelimon, Voluntari, Bragadiru, Chitila, Crevedia, Mogoşoaia, Piteşti şi Topoloveni.
Iar, pentru ca persoanele interesate să se poată întâlni cu angajatorii, organizatorii le asigură şi transportul până în oraşul Bragadiru. „Am pus anunţuri la primăriile din aceste oraşe şi am şi anunţat, prin intermediul oamenilor noştri din teren, că se organizează această bursa“, a mai explicat Daniela Vişoianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie