Ilfov: Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Buftea functioneaza din nou

Cele mai citite

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Buftea a fost redeschis luni, 8 octombrie, dupa o indelungata perioada de intrerupere a activitatii. Redeschiderea spitalului are loc dupa mai bine de un an, timp in care acesta nu a avut autorizatiile necesare functionarii, in conditiile in care nu i s-a mai dat voie sa sncheie contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost prezent luni, 8 octombrie, la redeschiderea unitatii spitalicesti, alaturi de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, care sustine dezvoltarea judetului Ilfov si de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol.

„Este o zi foarte importanta si vreau sa multumesc primului ministru Ponta, ministrului Cepoi, Consiliului Judetean Ilfov pentru ca, daca spitalul arata asa cum arata, i se datoreaza sn totalitate, Prefecturii, ministrului Dezvoltarii – avem si un proiect cu Ministerul Dezvoltarii de reamenajare si consolidare a spitalului -, tuturor institutiilor din judet si dumneavoastra, presei, care ati facut posibila aflarea adevarului legat de acest spital“, a declarat Florentina Rudeanu, managerul spitalului din Buftea.

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Buftea dispune de 60 de paturi, din care 50 pentru spitalizare continua si 10 paturi pentru spitalizare de zi, având in structura o sectie de obstetrica ginecologie, compartiment de terapie intensiva si unul de neonatologie, laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica medicala.

De asemenea, unitatea dispune de un ambulatoriu integrat in mai multe specialitati (cardiologie, obstetrica ginecologie, pediatrie, neurologie) precum si de un cabinet de diabet si boli de nutritie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie