Ilfov: Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Buftea functioneaza din nou

Data:

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Buftea a fost redeschis luni, 8 octombrie, dupa o indelungata perioada de intrerupere a activitatii. Redeschiderea spitalului are loc dupa mai bine de un an, timp in care acesta nu a avut autorizatiile necesare functionarii, in conditiile in care nu i s-a mai dat voie sa sncheie contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost prezent luni, 8 octombrie, la redeschiderea unitatii spitalicesti, alaturi de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, care sustine dezvoltarea judetului Ilfov si de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol.

„Este o zi foarte importanta si vreau sa multumesc primului ministru Ponta, ministrului Cepoi, Consiliului Judetean Ilfov pentru ca, daca spitalul arata asa cum arata, i se datoreaza sn totalitate, Prefecturii, ministrului Dezvoltarii – avem si un proiect cu Ministerul Dezvoltarii de reamenajare si consolidare a spitalului -, tuturor institutiilor din judet si dumneavoastra, presei, care ati facut posibila aflarea adevarului legat de acest spital“, a declarat Florentina Rudeanu, managerul spitalului din Buftea.

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Buftea dispune de 60 de paturi, din care 50 pentru spitalizare continua si 10 paturi pentru spitalizare de zi, având in structura o sectie de obstetrica ginecologie, compartiment de terapie intensiva si unul de neonatologie, laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica medicala.

De asemenea, unitatea dispune de un ambulatoriu integrat in mai multe specialitati (cardiologie, obstetrica ginecologie, pediatrie, neurologie) precum si de un cabinet de diabet si boli de nutritie.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...