În Ilfov s-a dat startul “Olimpiadei Mincinoșilor”

În Ilfov s-a dat startul “Olimpiadei Mincinoșilor”

Ca in fiecare campanie, în Ilfov s-a dat startul “Olimpiadei Mincinoșilor”. Pinocchio, conștient că n-are nici o șansă, nici măcar nu a mai participat. Vestea bună este că ilfovenii nu par a mai fi sensibili la gogoșile electorale și au împânzit rețelele de socializare cu mesaje dure la adresa edililor. Vă prezentăm astăzi o astfel de postare, preluată de pe Facebook, de la Andreea Gheorghe (sursa foto – Facebook). Chiar dacă se referă la Măgurele, mesajul este valabil pentru majoritatea localităților din județ. Dacă vrem să schimbăm ceva în Ilfov și în România trebuie să ieșim la vot în 27 de Septembrie și să alegem oameni valoroși, nu mincinoși patologici. Să încetăm să mai acordăm votul nostru unor grupuri de interese care folosesc bugetul local doar pentru firmele lor, fără să le pese de calitatea lucrărilor sau de costuri. Iată și postarea despre care m-a inspirat să scriu acest articol:

Draga politician de Magurele, cat valoreaza votul meu?

Stau de 11 ani in Magurele iar bilantul este unul trist:
– strada pe care stau, era partial luminata si am platit din banii mei 3 stalpi de lumina, ca sa pot trage curent; In cazul in care nu a fost clar, i am pus pe strada de care tu ar fi trebuit sa ai grija!
– gaze??? O gluma buna. Le am pus tot din banii mei …
– canalizare?? O gluma si mai buna, dupa 11 ani, cu promisiuni la fiecare vizita la primarie, inca nu sunt trase;
– statia de epurare, emana de ani de zile mirosuri cumplite, la ore fix 😎 si stii asta.
– fetele de pe centura, isi aduc clientii pe strada unde se joaca copii
– trotuare sau locuri de joaca? Tocmai am pus ca cei mici se joaca pe strada; pentru ce ar avea nevoie de locuri de joaca?
Din pacate nu am terminat inca … mai am. A venit copilul, bucurie mare … dar unde sa l dam la cresa? In Magurele nu erau locuri. Ne am descurcat cu bunicii. 2 ani
Ok, dar cu gradinita ce facem? Il ducem in Bucuresti, in Magurele nu sunt locuri. + 3 ani.
Hai sa iesim la plimbare. Unde? Ca in Magurele nu ai pe unde sa mergi cu caruciorul copilului.
A crescut copilul. Scoala. Il dam in Bucuresti ca in Magurele este complicat. + 4 ani.
Trafic. Lucrari anuale, la inceput de septembrie, fix cand se intorc oamenii din concediu si incepe scoala. Cine isi mai aduce aminte cozile de la pod, anul trecut? 🚙🛵🚙🚚🚛🚗🚕🚘🚙🚑
Aaaa am mentionat gropile??? Dar deah, avem strada principala din Magurele, asfaltata si luminata. Tot e ceva. Restul nu conteaza. Sa se vada frumos in centru 🙈🙈🙈.
Acum, eu:
– imi platesc impozitele la zi;
– incurajez economia locala (traduc: imi fac cumparaturile din Magurele);
– merg la magazinele locale, alimentez la benzinariile din zona si cand ies la restaurant, aleg optiunile locale)
– sunt un om civilizat, imi vad de treaba mea, nu arunc lucruri pe strada, nu las coji de seminte la banca, imi platesc calatoria cand merg cu autobuzul si asa mai departe;
Eu respect locul in care am ales sa traiesc. Tu insa, nu ma respecti pe mine si in acesti ani, NU ai facut nimic, ca viata mea aici sa fie mai buna.
In 11 ani de cand sunt aici, am prins cateva runde de alegeri si toate promisiunile facute de tine, din care nu ai respectat mare lucru.
Din pacate pentru tine, nu ma poti cumpara cu 100 – 200 lei sau o umbrela/pelerina, asa ca te intreb: Cat valoreaza votul meu?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.