Ilfov: REȚINUT PENTRU DELAPIDARE

Cele mai citite

Polițiștii de investigare a fraudelor Ilfov au reținut un bărbat, care a delapidat societatea comercială, în care își desfășura activitatea, cu 40.000 de euro.

În ziua de 19 octombrie a.c., polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale, cu punctul de lucru în orașul Bragadiru, cu privire la faptul că, P.G., de 36 de ani, în calitate de agent comercial, nu a depus la casieria unității sumele încasate în perioada august-septembrie a.c.

În perioada 19.10-19.11.2012, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ilfov au efectuat verificări la 15 societăți comerciale, care au achiziționat bunuri de la P.G., ocazie cu care au fost ridicate documente contabile.

În urma perchezițiilor efectuate în ziua de 19 noiembrie a.c., polițiștii au dispus reținerea bărbatului, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor  de delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În cursul acestei zile, persoana în cauză urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie