Ilfov – Propunerea lui Iulian Urban: Politisti, burta jos!

Data:

Politisti, burta jos! Este un indemn ce poate deveni amenintare in realitate daca proiectul senatorului PDL Iulian Urban, de modificare a statutului politistului, va fi adoptat.
Democrat-liberalul Iulian Urban vrea ca politistii sa se ocupe serios de abdomene si flotari, iar cei care nu trec probele sportive de doua ori consecutiv sa fie exclusi din politie.
„Ideea mi-a venit cand am auzit ca un politist de undeva din Ilfov n-a fost in stare sa sara un gard de un metru ca sa alerge dupa niste infractori de o anumita etnie“, spune Urban.
„Vin cu niste scutiri medicale de te ia rasul. Inca o data, eu nu ma refer la politisti la 50 de ani, in prag de pensionare. Nu, nici nu se pune problema, dar la 25-30 de ani sa vezi ca el nu mai e in stare sa alerge 20 de metri…“, mai spune politicianul.
Sindicalistii din Politie sustin si ei ca probele sportive se impun, dar adauga ca politistii au nevoie de mai multa autoritate.
„Politistii trebuie sa fie foarte bine pregatiti. O astfel de initiativa ar fi binevenita, trebuie sa inasprim legislatia cu privire la cazurile de ultraj la adresa politistului, trebuie sa-i dam mai multa autoritate“, a declarat Florin Valnei, presedinte Sed Lex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...