Ilfov: Prinsi cu generatorul furat in portbagaj

Data:

Tineri depistati de politisti cu un generator furat in portbagaj
Tineri depistati de politisti cu un generator furat in portbagaj

Oamenii legii din cadrul Politiei orasului Voluntari au depistat in trafic un barbat de 29 ani , in timp ce conducea un autoturism avand numerele de inmatriculare expirate. In masina se mai aflau doi tineri de 23, respectiv 26 de ani, ambii din judetul Ilfov.

La controlul autoturismului, in portbagaj, a fost gasit un generator electric, pentru care acestia nu au putut prezenta documente de provenienta. Cu ocazia verificarilor efectuate s-a stabilit ca generatorul a fost sustras in noaptea de 02/03.01 de catre Ion P. si R.A., de 15 ani din anexa unei locuinte din comuna Stefanestii de Jos.

Cercetarile sunt continuate de catre polițisti cu Ion P. si R.A. in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Pe numele conducatorului auto s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de conducere a unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL