Ilfov – Primarul orasului Magurele, prins in flagrant in timp ce primea mita 1.500 de lei

Cele mai citite

Primarul orasului ilfovean Magurele, Dumitru Ruse, a fost retinut joi, 7 iunie, dupa ce a primit jumatate din suma de 3.000 de lei pe care o solicitase de la o persoana pentru a-i permite sa puna pe un teren al primariei molozul de la o cladire demolata, potrivit Ministerului Public.

Conform surselor citate, la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov a fost formulat un denunt in legatura cu faptul ca primarul Dumitru Rusu a cerut unei persoane 3.000 de lei pentru a o lasa sa puna molozul de la o cladire demolata pe un teren al primariei.

Potrivit intelegerii dintre cei doi, primarul trebuia sa primeasca 3.000 de lei in doua transe. In urma flagrantului organizat joi, primarul a fost prins in timp ce primea 1.500 de lei, prima transa din banii ceruti.

Dumitru Ruse a fost audiat de procurorii Parchetului Tribunalului Ilfov, care au dispus retinerea edilului pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita.

„Persoana de la care primarul orasului Magurele ceruse 3.000 de lei vroia sa arunce pe terenul primariei o suta de masini cu deseuri de constructii”, a declarat purtatorul de cuvant al  Parchetului Tribunalului Ilfov, Gabriela Spirea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie